Івано-Франківськ

Франківська СБУ викрила підприємців, які співпрацювали з окупантами

СБУ встановила, що підприємство щороку сплачує до «бюджету» маріонеткового утворення близько 1 млн. грн. податків.

rishennya sudu prokuratura 5

Директора та головного бухгалтера підприємства з тимчасово окупованого Донецька засуджено до 8 років ув’язнення за матеріальну та фінансову підтримку окупаційної адміністрації.

Завод, про який йдеться, перереєстрований за «законодавством» т. зв. «ДНР». Він постачає «установам» та незаконним збройним формуванням терористичної організації спецодяг і амуніцію.

Про це повідомляє Управління СБУ в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Слідчі Управління СБУ в Івано-Франківській області встановили, що підприємство щороку сплачує до «бюджету» маріонеткового утворення близько 1 млн. грн. податків. Ці кошти йдуть на підтримання функціонування окупаційної влади та незаконних збройних формувань. За фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України, директора та головного бухгалтера підприємства в порядку спеціального судочинства заочно засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні.

Викриття протиправної діяльності проводили співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області. Обвинувачення в суді підтримувала Івано-Франківська обласна прокуратура.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено