Івано-Франківськ

Трагічно обірвалося життя молодшого сержанта з Прикарпаття (ФОТО)

Наш земляк загинув внаслідок безглуздої дорожньо-транспортної пригоди на Волині.

MyCollages 2022 07 30T153531.153 scaled

27-го липня  трагічно обірвалося життя молодого юнака, жителя смт Заболоття, що на Коломийщині.

На в’їзді у Нововолинськ сталася смертельна ДТП – автомобіль збив людей на блокпосту.

Загинув військовослужбовець Національної гвардії України, молодший сержант Максим Куць.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Нехай Господь дасть сили Вам перенести біль втрати рідної людини. Жодні слова не зможуть зменшити Ваше горе , але ми щиро поділяємо його, сумуємо разом із Вами та підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна та світла пам’ять!», – йдеться у повідомленні в групі  Заболоттівської територіальної громади. 

27 липня, на автодорозі «Нововолинськ–Володимир» на тимчасовому контрольно-пропускному пункті на виїзді з Нововолинська легковий автомобіль «Опель», за кермом якого був 22-річний сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Вони загинули на місці аварії.

Водій наїхав на поліцейського та нацгвардійця, які стояли на блокпості. Від травм обоє загинули на місці. Як уточнила Тетяна Муравель, загиблому поліцейському було 40 років, а нацгвардійцю — 22 роки.

image 11

Відомо, що поліцейський, що став причиною цього трагічного випадку, їхав на особистому автомобілі і перебував поза службою. За попередньою інформацією, він був тверезий.

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, водія автомобіля затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в порушенні Правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб. А також вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено