Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 1-7 серпня

Левам астрологи віщують підвищення по службі, а Водоліям - знайомство із впливовими людьми.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 1-7 серпня виводить на позитивні зміни, пише ПІК.

  • ОВЕН

Можливі непередбачувані обставини, які призведуть до імпульсивних та грубих реакцій. Ви схильні переоцінювати свої сили, брати на себе більше, ніж реально можете виконати, що може не найкраще позначитися на вашій професійній сфері та діловій репутації.

Намагайтеся не висувати оточенню занадто підвищені вимоги, оскільки вам знадобиться їхня підтримка. Настав час для обговорення важливих тем, оскільки будь-яка дискусія може легко перерости у конфлікт.

  • ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся на якийсь час відійти від справ, присвятити час дітям, батькам, коханій людині. Тиждень несприятливий для вирішення робочих питань, соціальної активності, розмов із начальством. Ваше внутрішнє занепокоєння може призвести до помилкових дій, наслідком яких будуть фінансові втрати.

Уникайте екстриму, з’ясування стосунків та висунення підвищених вимог до партнерів. Несприятливий період триватиме практично весь тиждень і закликає вас до розсудливості та спокою.

  • БЛИЗНЯТА

Травмонебезпечний період, тому будьте обережні як на роботі, так і вдома, а особливо на дорозі – як пішохід або за кермом. Бережіть себе, приділіть увагу своєму здоров’ю – фізична перенапруженість та бурхливі емоційні прояви можуть мати погані наслідки.

На початку тижня можливі конфлікти в особистих та сімейних стосунках, які можуть зіпсувати все літо. Не варто продавлювати ситуацію і наполягати на своєму – якщо вас не розуміють, краще промовчати та зберегти мирні стосунки з оточенням.

  • РАК

Соціальна активність може стати джерелом проблем та неприємностей. Намагайтеся перебувати якнайдалі від небезпечних місць. Гарний час для спокійної віддаленої роботи, творчої діяльності, ремонту та наведення ладу у своєму житлі.

Якщо маєте час і фінансові можливості, вирушайте в подорож, розширюйте свій світогляд, відпочивайте, знайомтеся з людьми. Тиждень підходить для аналізу минулих подій та визначення нових цілей.

  • ЛЕВ

Протягом тижня неприємності вас оминають, проте не варто ризикувати і надто активно виявляти свою позицію. Спокійна планомірна робота, зустрічі з партнерами, угоди купівлі-продажу будуть успішними, однак краще не плануйте це на 1 і 2 серпня.

До кінця тижня можливе підвищення по службі, надходження цікавих ділових пропозицій від закордонних партнерів. Загалом, сприятливий тиждень – ви зможете реалізувати багато творчих ініціатив, давно намічених планів.

  • ДІВА

Початок тижня може дати несподівані події негативного характеру. Але до п’ятниці обставини для вас складуться сприятливо, громадська діяльність принесе задоволення, вам відкриються нові можливості у професійній сфері.

Допомога та підтримка приходять самі собою, а пошук заступництва начальства та високопоставлених осіб принесе бажані результати. До вихідних зможете вирішити фінансові проблеми, провернути вдалу угоду або укласти вигідний контракт.

  • ТЕРЕЗИ

Ви відчуваєте зміни, що наближаються, але почуття тривоги не залишає вас. Не варто себе накручувати, просто будьте обережнішими під час ухвалення важливих рішень, уникайте екстриму – і все буде добре.

Вам відкриваються нові перспективи, займайтеся самоосвітою, спілкуйтеся з іноземцями, демонструйте свої сильні сторони. Гарний час для романтики, проведення часу з коханою людиною в відокремленому місці, листування з іноземцями з метою зав’язати особисті взаємини.

  • СКОРПІОН

Не слід ухвалювати важливих рішень, оскільки в умовах, що склалися, ви не зможете визначити перспективи. Зачекайте трохи, не поспішайте зробити все й одразу, оскільки зараз легко припуститися помилки.

Тиждень підходить для подорожей на короткі відстані, дрібних покупок, вирішення побутових питань, активного відпочинку з дітьми чи друзями. До суботи зовнішня атмосфера стане більш сприятливою, і ви зможете отримати з цього користь.

  • СТРІЛЕЦЬ

Відкладіть укладання угод або прокручування ризикованих фінансових операцій. Перш ніж щось купити, подумайте 10 разів, переспіть із цією думкою і на ранок ухвалюйте рішення. Тиждень підходить для активності у соціальних мережах, запуску реклами, проведення онлайн-заходів.

Це допоможе вам набути популярності і отримати можливості для зростання в кар’єрі. Якщо протягом тижня виникли складнощі у професійній сфері чи проблеми з партнерами, то до кінця тижня ви зможете знайти конструктивне рішення та виправити ситуацію.

  • КОЗОРІГ

Гарний період для самоосвіти, підвищення кваліфікації, участі у суспільно-політичному житті, закордонних поїздок. Якщо не поспішати, враховувати інтереси та життєвий темп партнерів, то ділові та комерційні контакти з іноземними громадянами та фірмами можуть виявитися сприятливими.

Ви можете отримати досить помітний прибуток, можливість розпоряджатися великими сумами. Однак уникайте перевитрати бюджету: схильність до великих витрат зростає.

  • ВОДОЛІЙ

Тиждень супроводжується бадьорістю духу, підвищенням енергії та життєвих сил: фізичних та душевних. Сприятливий час для вирішення особистих та сімейних проблем, повернення дорогих стосунків. Підвищуються ваші авторитет та значущість у сім’ї та у партнерстві, серед друзів.

Цей період добре використовувати для зізнань у коханні, заручин, а також для сімейних вечорів та урочистостей. Можливе знайомство із впливовою людиною, виникнення любовних зв’язків з іноземцями чи співвітчизниками у поїздках.

  • РИБИ

Складаються сприятливі умови для розумової та творчої діяльності. Швидкі реакції, концентрація уваги на поставленій меті та динамічні дії допоможуть здійснити найсміливіші проєкти. Сприятливі відрядження, ділові подорожі, далекі подорожі.

У цей час можна познайомитися з людиною, яка буде дуже корисною в майбутньому, набути нових знань у невимушених бесідах із попутниками. В особистих стосунках відбудуться щасливі зміни, якщо ви будете відвертими з партнером.

kvity pid zimu 01 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено