Івано-Франківськ

Заборона повісток на блокпостах: Зеленський розглянув петицію

Відповідна петиція була розміщена на сайтi Офіційного iнтернет-представництва Президента України 29 червня. Її підтримали 26 740 українців.

Заборона повісток на блокпостах: Зеленський розглянув петицію

Президент України Володимир Зеленський відповів на електронну петицію щодо заборони видавати людям повістки на блокпостах, АЗС і на вулиці, пише ПІК.

“Дякую всім, хто долучився до використання такої форми взаємодії влади i суспільства, як електронна петиція, та висловив відповідну позицію щодо проблем, якi турбують ycix українців, зокрема, щодо питань, пов’язаних iз проведенням мобілізації як однієї з важливих складових забезпечення оборони держави”,йдеться у відповіді до петиції.

Зеленський нагадав, що в країні війна й триває загальна мобілізація. Порядок оповіщення військовозобов’язаних про їx призов на військову службу під час мобілізації та вручення повісток (повідомлень) врегульовується відповідними актами Кабінету Міністрів України, Міністерства оборони України i Генерального штабу Збройних Сил України.

“Ураховуючи ·викладене, я звернувся до Прем’єр-міністра України Д. Шмигаля з проханням комплексно опрацювати порушене в електронній петиції питання в контексті дотримання прав громадян та законодавства про військовий обов’язок i військову службу”, – додав глава держави.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено