Івано-Франківськ

На Прикарпатті триває тиждень підтримки грудного вигодовування: що потрібно знати (ВІДЕО)

В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі нагадали про користь годування грудьми як для дитини, так і для жінки.

В Україні розпочався Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування. Щороку його відзначають з 1 по 7 серпня, та обирають щоразу новий девіз свята, цьогоріч він такий: “Зробіть крок до грудного вигодовування. Навчати та підтримувати”.

Доєдналися до цього свята й медики Івано-Франківського обласного перинатального центру, адже він має статус “доброзичливий до дитини”.

Медики в один голос стверджують альтернативи грудному вигодовуванню не існує. Материнське молоко до шести місяців заміняє дитині і їжу і пиття. Особливо важливим воно є й в наш час – у час війни.

У чому користь материнського молока, як годувати, щоб не було боляче та, що думають про грудне вигодовування самі матусі  – дивіться у сюжеті ПІК:

Довідково:

В Україні підтримка грудного вигодовування була започаткована у 1995 році. З 2001 року розпочата сертифікація закладів охорони здоров’я на відповідність критеріям ВООЗ та ЮНІСЕФ «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Дивіться також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено