Івано-Франківськ

Російський терорист Гіркін нервує: прогнозує швидкий наступ ЗСУ

Раніше Гіркін-Стрєлков передбачав до осені “революційну ситуацію” в Росії після “серйозної поразки російської армії”.

251854 scaled

Російський терорист та “ексміністр оборони” так званої “ДНР” Ігор Гіркін-Стрєлков прогнозує швидкий наступ ЗСУ на Херсонському та Запорізькому фронтах. Про це Гіркін повідомив у соцмережах 5 серпня, передає Острів, пише ПІК.

“Загальні моменти – ЗС РФ зробили свій “хід”, ЗСУ – все ще ні. Розгрому оборони ворога під Донецьком за більш ніж тиждень наступу не відбулося. І говорити про нього можна буде тільки після падіння Авдіївки (до якої ще не ввійшли і до блокування якої теж ще далеко)”, – написав він.

За словами Гіркіна, в умовах гострої нестачі живої сили, росіяни прийняли тактику “видавлювання” за масованої підтримки артилерією – єдина можлива і відносно ефективна, оскільки дозволяє “заощаджувати втрати”.

“Але зі стратегічного глухого кута, в якому знаходиться наш фронт після провалу “СВО” та невдачі з розгромом ворога в ході другого (“конкретного”) етапу операції – наступ під Донецьком нас не виводить навіть за найвдалішого розвитку подій”, – зазначив терорист.

Терорист, який явно нервує, написав:

“Чекаю на швидкий початок спроби наступу ЗСУ на Херсонському або Запорізькому фронті, або на обох одночасно”, – резюмував Гіркін.

Він також зазначив, що в українських соцмережах розганяються чутки про майбутній наступ російських військ 6 серпня.

“Не виключено, що так маскується власний намір піти у наступ найближчим часом”, – написав він.

Як повідомлялося раніше, російський терорист і “екс-міністр оборони” так званої “ДНР” Ігор Гіркін-Стрєлков прогнозує до осені “революційну ситуацію” після “серйозної поразки російської армії”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено