Івано-Франківськ

Деталі смертельної ДТП на Коломийщині: поліцейські розпочали розслідування (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох вантажівок та легковика трапилась в селі Вовчківці, що у Снятинській територіальній громаді.

9 серпня близько 21:00 сталася смертельна аварія. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група районного відділу поліції, слідчі обласної поліції, співробітники групи реагування патрульної поліції, експерти-криміналісти, рятувальники та медичні працівники, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

Як попередньо встановили слідчі, 31-річний мешканець Коломийщини, керуючи автомобілем «Volkswagen Jetta», не вибрав безпечного інтервалу, виїхав на зустрічну смугу руху та зачепив тягач «Мercedes-Вenz», який рухався з причепом. Від удару легкову машину відкинуло і він допустив ще одне зіткнення з вантажівкою «Volvo», яка рухалась позаду «Мercedes-Вenz».

“В результаті аварії керманича легковика затиснуло в салоні. Рятувальники, що прибули на місце аварії, деблокували потерпілого з транспортного засобу, однак від отриманих травм він загинув на місці”, – йдеться у повідомленні.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Коломийському районі сталася ДТП: загинула одна людина.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено