Івано-Франківськ

У Франківську збільшать кількість вказівників до сховищ

У соцмережах почали писати скарги на відсутність вказівників до сховищ.

298332614 623660475996879 6986637597933355580 n scaled

На оперативній нараді в Івано-Франківську підняли це питання. Міський голова Руслан Марцінків доручив активізувати інформаційну роботу, пише ПІК.

“Адже де б людина не була, коли лунає тривога, вона має швидко зорієнтуватися, куди можна піти сховатися”, – написав міський голова.

Оновлена мапа укриттів розміщена на сайті за посиланням: https://cutt.ly/kZNcQj8

Крім того, Марцінків доручив активно оновлювати вказівники до сховищ та регулярно перевіряти стан укриттів, чи є вільний доступ до них. Важливо, щоб сховки були відкриті у час тривоги і придатними для перебування людей.

Також будуть слідкувати, чи на зупинках та у різних закладах є інформація про перелік найближчих укриттів. А ще проведуть роботу з власниками великих супермаркетів щодо дотримання світломаскувального режиму.

“Мені часто у повідомленнях пишуть різні адреси, де власники торгових центрів чи інших закладів не вимикають світло. Але наголошую: режим світломаскування ніхто не відміняв. Звертаюся до мешканців – будьте свідомими. Не треба самовільно ставити колодки на вхід у підвал. Доступ до сховку має бути. Бо може саме він може стати прихистком і врятувати життя. Реагуйте на тривоги, бережіть себе та своїх близьких”, – додав Марцінків.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено