Івано-Франківськ

169 день війни: бойові дії тривають в п’яти населених пунктах на Донбасі – Генштаб

Ворог вів наступ поблизу Григорівки та Верхньокам’янського, успіху не мав, відійшов.

298733941 382759670703784 4045373842142684739 n scaled

На Краматорському напрямку бойові дії тривають в районі Івано-Дар’ївки. Про це вранці, 11 серпня на 169 день війни повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли наших військ із танків та артилерії. Окупанти провели розвідку боєм поблизу Яковлівки. Наші воїни відігнали загарбників назад. Противник безуспішно вів наступальні та штурмові дії неподалік Бахмутського та Зайцевого. З втратами відступив.
  • В районах населених пунктів Вершина та Дача бойові дії тривають.
  • На Авдіївському напрямку противник веде наступ у напрямках Мар’їнки та Пісків, бойові дії тривають.
  • Окупанти задіяли авіацію поблизу Новомихайлівки, Пречистівки і Золотої Ниви. Намагалися наступати біля Павлівки. Українські воїни рішуче придушили ці спроби.
  • На Південнобузькому напрямку ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки БпЛА. Завдав авіаударів неподалік Андріївки, Новогригорівки, Білої Криниці, Мирного, Великого Артакового та Лозового.

“Ворог зосереджує основні зусилля на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонської та частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, створенні умов для відновлення наступу на окремих напрямках, а також блокуванні морських комунікацій України у Чорному морі”, – зазначають у Генштабі.

Віримо в ЗСУ! Слава Україні! Ми переможемо! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено