Івано-Франківськ

Українська співачка купила квартиру хлопчику з Маріуполя у Бурштині

9-річний Єгор вів щоденник у зруйнованому Маріуполі.

Українська співачка купила квартиру хлопчику з Маріуполя у Бурштині

Українська співачка, родом з Івано-Франківська Тіна Кароль придбала квартиру для родини з Маріуполя у місті Бурштині на Прикарпатті. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

Тіна Кароль про щоденник Єгорчика дізналася із соцмереж. Тоді ж наважилася прочитати його і зі сцени, щоб глядачі спробували зрозуміти увесь біль, який переживають українські діти під час війни.

Історія хлопчика з Маріуполя, який вів щоденник війни

Родина Єгорчика нині мешкає в Києві, у квартирі яку їм тимчасово надали не байдужі люди.

“Я шукала квартиру, у мене ледь не була істерика. Або ціни зависокі, або квартира не дуже. Я сиділа і думала, що вдома у мене в Маріуполі було все. Я тільки-но зробила ремонт… І тепер отак”, – розповідає мама Єгора Олена.

Аж тут, одного ранку – телефонний дзвінок. Це був менеджер Тіни Кароль. У жінки аж перехопило подих.

“Сказав, що Тіна читає на концертах щоденника, він запитав, чи є де нам жити. Я сказала, що ні і він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру. Це був шок”, – сказала Олена.

А далі все мов по нотах: визначилися з регіоном, невеликим містечком – Бурштин на Івано-Франківщині, і, звісно, квартирою. Яку одразу й поїхали оглянули – сподобалася. Поряд і ліс і озеро, й майданчики для гри.

Для зручності, команда співачки, квартиру одразу умеблювала. Родина Єгорчика розраховує переїхати вже за тиждень. Аби ще встигнути подати документи до школи: Єгору знову в третій клас,  а сестричці Вероніці у дев’ятий.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено