Івано-Франківськ

Замість відправки на фронт продавали військову амуніцію та авто: на заході країни затримали ділків

Ділків затримали у Хмельницькій області.

FB IMG 1660401273327 scaled

Фігурант під виглядом гуманітарної допомоги для потреб армії завозив військову амуніцію, інші речі першої необхідності й транспортні засоби з нульовим розмитненням, але замість відправки на фронт – продав.

Про це повідомляє Національна поліція України, пише ПІК.

“12 серпня оперативники та слідчі затримали організатора під час продажу двох авто за 3600 доларів США. Також він отримав завдаток для придбання партії авто на 280 тис. грн. Раніше було задокументовано продаж фігурантом бронежилетів 5-го класу з підсумками. Проте, відповідно до висновку експертного дослідження, заявлений клас не відповідає технічним вимогам”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1660401302423 scaled

Наразі відомо про завезення під виглядом гумдопомоги та продаж шести автівок на 12 000 доларів США.

З метою виявлення незаконно набутої гуманітарної допомоги правоохоронці провели п’ять обшуків. Вилучили три автомобілі, комплектуючі до транспортних засобів, шоломи, розгрузки та плити до бронежилетів, медичні підсумки, побутову хімію та засоби гігієни.

FB IMG 1660401298679

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру. Проводяться заходи для встановлення та притягнення до відповідальності осіб, які можуть бути причетні до налагодженої «схеми».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено