Івано-Франківськ

У Макіївці паніка: ЗСУ завдали потужного удару по командному пункту окупантів

Джерела повідомили, що загальні втрати становлять близько 70 путінських найманців, серед ліквідованих – офіцери ФСБ.

image 10 scaled

Захисники України здійснили успішний обстріл командного пункту армії РФ в окупованій Макіївці на Донеччині. Внаслідок ураження загинули десятки загарбників, зокрема командири багатьох підрозділів та офіцери російської Федеральної служби безпеки (ФСБ).

Про це повідомляє “24 канал”, посилаючись на джерела в українських спецслужбах. Зазначається, що удару було завдано в середині серпня, пише ПІК.

Припускають, що командний пункт, де трапилася “бавовна”, був передислокований із окупованого Донецька через отримання ЗСУ далекобійних систем залпового вогню.

“Ймовірно, саме у цьому КП перебувало керівництво, яке відповідало за наступальні дії загарбницького війська в напрямку Авдіївки та Пісків”, – йдеться у матеріалі.

Джерела повідомили, що загальні втрати путінських найманців після удару становлять близько 70 осіб. Нині підтверджено 15 “двохсотих”, однак ця цифра може бути більшою. Стан багатьох поранених медики оцінюють як важкий. Деяких же офіцерів збираються евакуювати до РФ, але вони нетранспортабельні.

Також наголошується, що у лікарнях Макіївки, Донецька та інших міст, куди окупанти розвозили своїх “трьохсотих”, немає потрібних медикаментів та апаратури, щоб  лікувати важкопоранених.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено