Івано-Франківськ

Зеленський у Львові розповів, коли можливі переговори з РФ

Президент Зеленський вважає, що не можна довіряти Росії, тому переговорів поки бути не може.

Зеленський у Львові розповів, коли можливі переговори з РФ

Місто Лева сьогодні, 18 серпня на чолі з президентом Володимиром Зеленським  приймало делегацію з Туреччини в особі Реджепа Таїпа Ердогана і генсека ООН Антоніу Гутерреша. Турецький лідер висловився за повернення до формату перемовин з РФ, які сформувалися у березні в Стамбулі. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, пише ПІК.

“Я вірю в те, що війна врешті-решт закінчиться за столом переговорів. Вся справа в тому, щоб визначити найкоротший і найсправедливіший шлях до столу переговорів. Туреччина підтримує територіальну цілісність і суверенітет України”, – сказав Ердоган.

Президент України, у свою чергу, наголосив на можливості діалогу винятково тоді, коли російські війська залишать незаконно окуповані території і поставив під сумнів тезу про “дипломатичне вікно”:

“Я сказав свою думку, що віри немає російській федерації. Я вважаю, що в цьому “вікні” російська зброя. Не можуть люди, які вбивають, ґвалтують, щоденно крилатими ракетами б’ють по наших цивільних містах, цивільних інфраструктурах — вони не можуть хотіти миру”. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено