Івано-Франківськ

Збройні Сили України успішно відбили ворожі наступи: вечірнє зведення Генштабу

Триває 178 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо.

Збройні Сили України успішно відбили ворожі наступи: вечірнє зведення Генштабу

Збройні Сили України відбили наступ окупантів у напрямку Спірне – Івано-Дар’ївка та Миколаївка – Виїмка (Краматорський напрямок). Про це ввечері, 20 серпня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Слов’янському напрямку окупанти вели наступальні бої на напрямках Бражківка – Новодмитрівка, Сулигівка – Новодмитрівка, Бражківка – Вірнопілля та Довженке – Курулка. В результаті наші воїни завдали втрат ворогу та відштовхували їх назад.
  • Наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення на напрямках Стрияпівка – Соледар, Покровське – Бахмутське, Покровське – Бахмут, Вершина – Зайцеве, Вершина – Кодема, Травневе – Зайцеве, Травневе – Кодема, Семигір’я – Зайцеве, Гладосове – Кодема, успіху не мали, отримали суворий відкид.
  • На Авдіївському напрямку ворог вів невдалі наступальні бої на напрямках Горлівка – Майорськ, Спартак – Опитне, Донецьк – Піський, Старомихайлівка – Первомайське.
  • На Новопавлівському напрямку противник вів наступальний бій у напрямку Благодатне – Золота Нива, успіху не мав, відійшов.
  • На Південнобузькому напрямку ворог намагається покращити тактичне становище на Миколаївському напрямку. Проводить наступальний бій у напрямку Василька – Благодатне.
  • На Запорізькому напрямку ворог намагається запобігти просуванню підрозділів Сил оборони.
  • На Донецькому напрямку ворог продовжує наступальні дії та концентрує основні зусилля на Бахмутському напрямку.
Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено