Івано-Франківськ

Експерт сказав, чого боїться росія з боку України у День незалежності

У росіян уже немає ракет, щоб бити по площах. Вони рахують кожну ракету...

svitan

Російські війська очікують на ракетні удари 23-24 серпня з боку України. Про це у коментарі українськосу інтернет-ресірсу “Остров” сказав військовий експерт та полковник запасу Роман Світан, пише ПІК.

“Все, що в них було, до нас уже прилітало. Прильоти за раз 70-80 ракет, які у нас уже були, вони вже не можуть виконати від слова зовсім. У них зараз інша проблема: російські війська чекають 23-24 серпня по всієї лінії фронту масованого удару з боку України, аж до Криму. Вони чекають, що 24 серпня ЗСУ вдарять усім, що є, по всіх центрах прийняття рішень, складах, аеродромах”, – сказав він.

За словами експерта, максимум, що можуть зробити росіяни, це вдарити по тих місцях, звідки Україна може завдати удару.

“Це наші військові частини, аеродроми, склади зберігання. Якщо вони й кудись направлятимуть ракети, то по військових об’єктах. Можуть вдарити по урядових установах. Велика проблема для нас – у них мало високоточних ракет, тому вони можуть просто промахнутися”, – зазначив Роман Світан.

Він також додав:

“У них уже немає ракет, щоб бити по площах і так далі. Вони рахують кожну ракету… Великого нічого не буде. Вони чекають на атаки, у тому числі в Криму”, – підкреслив військовий експерт.

Світан також зазначив, що українські засоби ППО готові до можливих атак росіян.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено