Івано-Франківськ

У США за загадкових обставин померли двоє молодих прикарпатців (ФОТО)

Лікарі та судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину підсипали українцям.

zavantazhennia 1 1 1200x675 1 scaled

У Чикаго померли 20-річний Павло Питлюк і 21-річний Віталій Кіяшко. Крім цього, 21-річна українка Ельвіра Федоришин перебуває в реанімації. Всі троє є вихідцями з Івано-Франківської області

Про це в Instagram повідомив Олег Бенюк – однокласник і друг дитинства Павла Питлюка. Він також організував збір коштів для перевезення тіла українця на Батьківщину для поховання. 

Потрібно 25 тисяч доларів, аби перевезти тіло в Україну,

«Друзі, сталося велике горе. Мій однокласник Павло Питлюк загинув в Америці, а саме в Чикаго. Було скоєне навмисне отруєння. Хараз тіло потрібно перевезти в Україну. На це потрібно зібрати кошти – ціна перевезення орієнтовно 25 000 доларів. Це захмарні кошти, але Павла потрібно повернути додому», – написав Олег Бенюк.

У тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії.

screenshot 3 3

Він повідомив, що трагедія сталася ввечері 17 серпня. Молоді люди постраждали внаслідок «навмисного отруєння».

«Їх було знайдено на вулиці в Downtown o 6:45 ранку. За ходом слідства зрозуміло, що там вони познайомились з дівчиною, яку наразі не можуть знайти. Там їм і підмішали якусь отруту, потім їх пограбували, не залишивши ні документів, ні кредитних карток при них», – пише Бенюк.

Він зазначає, що лікарі та судмедексперти досі не можуть визначити, що за речовину підсипали українцям.

«Зі слів лікарів, які зараз активно борються за життя Ельвіри – в тілі не виявлено ні алкоголю, ні наркотичних речовин, відповідно це може бути якась нова синтетична речовина дуже сильної дії», – ділиться Олег Бенюк.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено