Івано-Франківськ

В Івано-Франківську сигнал оповіщення тривоги залишається без змін, – Марцінків

«УВАГА ВСІМ!» – головний попереджувальний сигнал цивільного захисту. Це уривчасте звучання електросирен, яке триває 3-5 хвилин.

6b076e8c 4878 4233 a360 960dee49c72d

Днями повідомили про те, що в містах України зміниться система оповіщення повітряної тривоги, тобто ввели кілька сигналів тривоги, що повідомляють про нові види небезпеки.

Сьогодні на цю інформацію відреагував міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, наголосивши, що у Франківську сигнал оповіщення залишається без змін.

“Останнім часом мені пишуть про зміну сигналу оповіщення. Ця інформація активно шириться і в соцмережах. Звертаюсь до мешканців: В Івано-Франківську сигнал оповіщення ЗАЛИШАЄТЬСЯ БЕЗ ЗМІН.  «УВАГА ВСІМ!» – головний попереджувальний сигнал цивільного захисту. Це уривчасте звучання електросирен, яке триває 3-5 хвилин”, – йдеться у повідомленні. 

Що робити, коли чуєте його?

Треба увімкнути телебачення або радіоприймач. Після сигналу “Увага всім” засобами телебачення, радіо та гучномовцями транслюється повідомлення органів влади та подається інформація про небезпеку і ваші подальші дії.

Нагадаємо, органи місцевого самоврядування самостійно затверджують “порядок оповіщення”, отже мають право самостійно обирати сигнали.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено