Івано-Франківськ

Жест Тризуба, який скасували: міністерство перепросило за вульгарний флешмоб

Єдиний можливий жест Тризуба - це той, який демонстрував український політик В'ячеслав Чорновіл. 

48732e9 palcs1 scaled

Цього року до Дня незалежності українцям запропонували зобразити “символ тризуба”, як з’ясувалося, неоднозначним жестом – із сексуальним підтекстом (на фото), що викликало скандал, пише ПІК з посиланням на центральні медіа.

Міністерство культури України та одне із креативних агентств перепросили за новий флешмоб, який мав би демонструвати “жест Тризуба”.

253616 photo 2022 08 22 15.31.40 new 960x380 0 scaled

253619 photo 2022 08

У міністерстві наголосили, що єдиний можливий жест Тризуба – це той, який демонстрував український політик В’ячеслав Чорновіл.

Про це йдеться у заяві Міністерства культури та креативного агентства “Банда“.

“Планувалось все трішки інакше, але вийшло не дуже. Про*бали. Вибачте. Перший пост ми прибрали, бо нас попросили деякі зірки. Ми їх розуміємо. Ми б і себе з цього всього прибрали, але не можемо. Тому будемо вигрібати. Заслужено”, – йдеться у повідомленні агентства.

У Міністерстві культури наголосили, що планували організувати патріотичний флешмоб, Символом обрали літеру “Н”, що мало б продемонструвати незалежність України. Проте там не врахували, що мова жестів має багато нюансів. А тому в Міністерстві культури перепросили за свою креативність.

 Жест, який запропонувала Banda, має сексуальний підтекст і називається Shocker.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено