Івано-Франківськ

ЗСУ відбили наступ окупантів на декількох напрямках – Генштаб

Триває сто вісімдесята перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.

301288127 391907643122320 3368968043493034067 n 1 scaled

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, відновленні боєздатності підрозділів, що зазнали втрат.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 23 серпня.

Головне зі зведення:

  • На Бахмутському напрямку зафіксовано вогневе ураження територій в районах Бахмута, Бахмутського і Кодеми. Завдав авіаційних ударів неподалік Соледара та Бахмута.

“Окупанти здійснили невдалу спробу розвідки боєм у напрямку населеного пункту Зайцеве, відійшли. Наступальними та штурмовими діями противник намагався просунутися у напрямках населених пунктів Соледар, Кодема, Бахмут, Зайцеве та Курдюмівка, успіху не мав, відійшов”, – йдеться у повідомленні. 

  • На Авдіївському напрямку противник продовжив обстріли із всього спектру артилерійського озброєння поблизу Авдіївки, Опитного, Водяного, Новобахмутівки та Невельського. Завдав авіаударів неподалік Мар’їнки й Красногорівки.

“Наступальними діями намагався прорвати оборону наших військ та просунутися у напрямках населених пунктів Красногорівка, Первомайське і Невельське, успіху не мав, хаотично відступив”, – йдеться у повідомленні.

  • На Новопавлівському напрямку ворог здійснював обстріли зі ствольної та реактивної артилерії біля Павлівки та Великої Новосілки. Невдало намагався покращити тактичне положення у напрямках Новомихайлівки та Золотої Ниви.
  • На інших напрямках ворог продовжує залучати танки, ствольну артилерію та РСЗВ для обстрілів районів населених пунктів. Для розвідки позицій наших військ та корегування вогню артилерії противник активно залучає БпЛА. Детальніше – тут. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено