Івано-Франківськ

Ракетний удар РФ на Дніпропетровщині: число жертв зросло до 22-х – Зеленський (ОНОВЛЕНО))

Раніше президент зазначав, що через російський ракетний удар загорілося кілька вагонів.

photo 2022 08 24 21 19 43 scaled

Президент Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок російського ракетного удару по залізничній станції Чаплине Синельниківського району Дніпропетровської області 24 серпня кількість жертв зросла до 22-х, пише ПІК.

«Чаплине – наш біль сьогодні. Станом на цю хвилину – 22 загиблих, з них п’ятеро людей згоріли в машині. Загинув підліток, йому було 11 років, російська ракета зруйнувала його будинок. Пошуково-рятувальні роботи на залізничній станції триватимуть. Обов’язково змусимо окупантів відповісти за все, що вони наробили», – сказав Зеленський у відеозверненні.

Раніше на засіданні Радбезу ООН Володимир Зеленський повідомляв, що через російський ракетний удар загорілося кілька вагонів, загинули 15 людей та понад 50 зазнали поранень.

ДОПОВНЕНО. Станом на 9 годину 25 серпня Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграм:

“В селищі Чаплине завершилися рятувально-пошукові роботи. Внаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинуло 25 осіб, з них двоє – діти. 11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина – під час пожежі в авто біля залізничної станції.
Постраждала 31 особа”.

photo 2022 08 24 21 17 27 scaled

Нагадаємо, що у День Незалежності України 24 серпня було оголошено рекордні 189 сповіщень про повітряну тривогу, яка сягала в цей день 14 годин.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено