Івано-Франківськ

На війні з російськими окупантами загинув прикарпатець Іван Прокіпчин (ФОТО)

У героя залишилася мати, батько, син Артем, брат, дружина Галина. 

FB IMG 1661519838505

В бою з російськими окупантами віддав своє життя 42-річний житель с. Тисова, Болехівської громади, Іван Васильович Прокіпчин.

Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

“Іван був справжнім патріотом, гідним сином України. Під час Революції Гідності він виборював право на Майдані за суверенний і європейський шлях нашої держави, за гідне і щасливе майбутнє її громадян. З перших днів 2014 року записався до лав Збройних Сил України, захищав від ворога Донецьку та Луганську область”, – йдеться у повідомленні.

Коли ворог підступно вдерся 24 лютого на територію нашої держави, Іван без вагань вступив до лав Київської територіальної оборони.

Пізніше батальйон було передислоковано на південь і він разом зі своїми бойовими побратимами пішов захищати та забезпечувати оборону півдня України.

“Зі слів його командира, 19 серпня підступний ворог забрав життя його двох бойових друзів Юрія і Дениса. Іван мужньо закінчив бій, не дозволив окупанту просунутися вглиб нашої землі, виніс на плечах своїх побратимів, повернувся на позиції та продовжив нести службу. У день поховання його побратима Юри, 25 серпня підступним пострілом з танка ворог забрав життя Івана”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено