Івано-Франківськ

Боронячи українську землю від загарбників загинув Василь Іваськів з Прикарпаття

Боронячи українську землю від російських загарбників, загинув захисник України, уродженець Ясеня Іваськів Василь Леонович. Василь все життя був великим патріотом

MyCollages 2022 08 27T093328.778 scaled

Боронячи українську землю від російських загарбників, загинув захисник України, уродженець Ясеня Іваськів Василь Леонович.

Василь все життя був великим патріотом рідної держави та свого села, про що говорить його позивний-Ясень, мав активну життєву позицію, вважав, що бути людиною – означає відстоювати справедливість.

Василь Леонович був учасником АТО і боронив наш край в найгарячішій точці-н.п. Піски 14-15 р.р., а з початком повномасштабної війни пішов добровольцем разом з своїм сином і до останнього подиху боронив нашу землю, бо знав, що захищає не лише свій дім, а й захищає цілий світ від страшної навали.

«Сумуємо разом з родиною, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Василя знайде вічний спокій. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну!», – йдеться у повідомленні в групі Ясень+.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено