Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 28 серпня – 4 вересня

У Близнят підійшов чудовий період для пошуку роботи, у Стрільців - гарний час для того, щоб прорекламувати себе.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled

Ваш гороскоп робить вам низку корисних підказок, варто тільки до них дослухатися, пише ПІК.

  • ОВЕН

Настав час реалізації проєктів, конструктивних вирішень багатьох завдань. Ваші ініціативи будуть гідно оцінені. Використовуйте пропонований шанс для талану, навіть якщо є ризик (зрозуміло, в здорових межах).

Блискавичні дії сприятимуть найкращим передумовам для матеріального успіху. Період підходить для налагодження стосунків та усунення сперечань із родичами та ближнім оточенням.

  • ТЕЛЕЦЬ

У вас гарний період для підписання угод, вкладення ресурсів у довгострокові проєкти, дорогих покупок. Енергійність, наполегливість у просуванні своїх інтересів, незвичайна активність привертають увагу оточення, особливо представників протилежної статі.

Протягом тижня хороші можливості для налагодження стосунків із членами сім’ї, приятелями та сусідами. Хороший період для інтенсивних домашніх робіт, обговорення сімейних планів, вирішення нагальних проблем.

  • БЛИЗНЯТА

Ваше оточення відзначить вашу високу працездатність і прекрасний зовнішній вигляд. Чудовий час для пошуку роботи або започаткування трудової діяльності на новому місці, а також серйозних розмов із керівництвом та пошуку підтримки серед вищих посадових осіб.

Розум стає гострим і проникливим, тому вам до снаги отримати максимум користі з будь-якої ситуації. Заявляйте про свої інтереси, просувайте ідеї, озвучуйте теми, які вас хвилюють – вас почують та нададуть необхідну допомогу.

  • РАК

У вас спокійний тиждень, як на роботі, так і вдома – життя йде розмірено, без будь-яких сюрпризів. Хороші взаємини з колегами та діловими партнерами сприяють ефективній роботі. Обставини складаються сприятливо для угод купівлі-продажу, і навіть отримання практичної вигоди у будь-яких життєвих сферах.

Розставте пріоритети. Використовуйте цей час для найважливіших справ, орієнтуйтеся на власні інтереси, і тоді все у вас вийде так, як ви хочете.

  • ЛЕВ

Протягом тижня обставини змушують вас займатись організаційними питаннями, розподіляти ресурси, займатися дуже відповідальною роботою та створювати фінансову стабільність. Чудова можливість піднятися вверх кар’єрними сходами, зайняти вище соціальне становище і закріпитися на досягнутому рівні.

Надлишок ментальної енергії, красномовство та хороша концентрація сприяють правильним рішенням, навчанню, переговорам з людьми.

  • ДІВА

Підвищується ваша конкурентоспроможність, посилюються практичні ментальні можливості. Період можливостей, ефективної комунікації зі співробітниками, партнерами, адміністративними працівниками. Але успіх багато в чому залежить від придушення власного занепокоєння та переконливості у спілкуванні.

Сприятливий час для особистих стосунків, планування майбутнього з коханою людиною, початку спільного проживання чи знайомства з родичами обранця, заручин.

  • ТЕРЕЗИ

Починається низка подій, які стосуватимуться партнерських відносин як в особистій, так і в діловій сфері. Багато розмов навколо справ чоловіка (дружини) чи бізнес-партнерів. Протягом тижня відбувається осмислення взаємин з людьми навколо вас, змінюються способи впливу на маси, аудиторію.

Ви будете зайняті глибокими роздумами, відточуванням манери вираження своїх талантів та здібностей, визначенням свого місця у суспільстві, у тих чи інших взаєминах.

  • СКОРПІОН

Успішними є колективна діяльність, спільні проєкти, участь у громадських заходах. Ваші інтелектуальні здібності та ділова хватка будуть гідно оцінені, вами можуть зацікавитися та запропонувати хороші умови в новій професійній сфері.

Усі шанси та можливості зайняти позицію лідера, оскільки вам стають зрозумілі інтереси та мотиви поведінки інших людей. Також будьте готові до дискусій із конкурентами, експертами різних галузей життєдіяльності.

  • СТРІЛЕЦЬ

Будні насичені активним листуванням, розмовами, заходами, метою яких є обмін думками з колегами, однодумцями, чоловіком (дружиною). Можуть виникати розбіжності та суперечки, але це не повинно зашкодити спільним заходам та робочим процесам.

Гарний час для того, щоб прорекламувати себе або виставити результати своєї праці напоказ. Якщо довго не вдавалося зрушити з місця будь-яку справу, нарешті вам це вдається.

  • КОЗОРІГ

Обачливі зв’язки, труднощі порозуміння з людьми навколо можуть стати причинами невдач у перспективних проєктах. Зараз не найкращий час ставити свої умови і занадто вперто просувати свої інтереси.

Намагайтеся вирішувати питання, що хвилюють вас, через посередників і будьте готові до необхідності в чомусь поступитися, щоб потім отримати більше. Тиждень сприятливий для неспішної індивідуальної діяльності, віддаленої роботи, роздумів на самоті.

  • ВОДОЛІЙ

Сприятливий час для переговорів, виступів, проведення онлайн-заходів. Вам вдається яскраво і жваво висловлювати свої думки, коментувати процеси, що відбуваються, і формувати громадську думку. Намагайтеся спокійніше реагувати на всі ментальні подразники, провокаторів, які намагаються розгнівати вас.

Спокійно ставтеся до необов’язковості інших, але до себе варто проявити безкомпромісну суворість: жодних запізнень, інакше можете зіпсувати бездоганне враження про себе.

  • РИБИ

Період суттєвого переосмислення життєвих процесів, а також свого стилю поведінки та спілкування. Обставини змушують змінюватись у професійній сфері, отримувати додаткові знання, підвищувати рівень своєї кваліфікації.

Можливо, настав час кардинально змінити своє життя: піти з безперспективної роботи, переїхати до іншого міста чи країни. Успішними є контакти з фінансовими та адміністративними органами, розмови з впливовими людьми з метою отримання допомоги.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено