Івано-Франківськ

У Франківську затримали чоловіка, який поранив дружину та доньку (ФОТО)

Під час сімейної сварки чоловік поранив дружину та неповнолітній доньці, яка стала на захист матері, опісля з місця події втік.

FB IMG 1661757625889 scaled

28 серпня близько 8:30 до Івано-Франківського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що з однієї із квартир чути, як жінка кричить та просить про допомогу. На місце події негайно виїхали співробітники мобільної групи протидії домашнього насильства, які біля багатоповерхівки виявили закривавлену франківку, поранену неповнолітню дівчинку та перелякану малолітню дитину.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

FB IMG 1661757630317 scaled

“Між 47-річним франківцем та його дружиною виник сімейний конфлікт. В ході якого чоловік схопив ножа та наніс прокиникаюче ножове поранення жінці у живіт. На крики потерпілої, з іншої кімнати, прибігла 15-річна донька, котра почала захищати матір. Вона теж отримала ножове поранення. Після цього неповнолітня дівчинка забрала свою 7 – річну сестричку та втекли через балкон на вулицю, а невдовзі й сама жінка вирвалась від чоловіка. Зловмисник, зрозумівши, що накоїв, з місця події скрився”, – йдеться у повідомленні.

43-річну франківку прооперували. Наразі вона перебуває в реанімації. А неповнолітній дитині медики надали допомогу, її життю нічого не загрожує.

FB IMG 1661757633546 scaled

Завдяки злагодженим діям правоохоронців нападника вдалося розшукати за декілька годин на одній із вулиць Франківська.

Слідчі затримали зловмисника. За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegra

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено