Івано-Франківськ

Ворог гатить з танків та реактивної артилерії – Генштаб про ситуацію на фронтах

Окупанти зробили невдалу спробу нападу в напрямку Авдіївки та Мар'їнки, зазнали втрат та відступили.

626e117b3cbd9 image name

Генштаб ЗСУ повідомляє про військову ситуацію станом на вечір 31 серпня, пише ПІК.

На Волинському, Полісському та Сіверському напрямках ситуація залишається незмінною. Ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли в районах населених пунктів Гай та Блешня Чернігівської області та Дмитрівка та Кіндратівка Сумської області. Повітряна розвідка прикордонних областей ВВС продовжується.

На Харківському напрямку ворог з танків, бойових машин, ствольної та реактивної артилерії обстрілював цивільну інфраструктуру в районах Дуванка, Соснівка, Руська Лозова, Черкаські Тишки, Циркуни, Старий Салтів, Шестакове, Норцівка та Гусарівка етлементи. Підтримує високу інтенсивність розвідки БПЛА. Наніс авіаудари в районі Руські Тишки. Зробив невдалу спробу нападу в бік Прудянки.

На Слов’янському напрямку обстріляли позиції Сил оборони в районах населених пунктів Долина, Богородичне, Дібрівне. Поблизу Вірнопілли було здійснено авіаудару. Ворог намагається покращити логістичну підтримку своїх військ.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії поблизу Веселе, Богородичне, Закитне, Григорівки та Спірне. Наніс авіаудари по районах населених пунктів Спірне та Івано-Дар’ївка.

На Бахмутському напрямку окупанти обстріляли об’єкти військової та цивільної інфраструктури в Бахмутському, Соледарському, Зайцеве.

Українські сили оборони відбили ворожі наступальні спроби у напрямку населених пунктів Весела Долина, Бахмут, Зайцеве, Майорськ.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв з танків, ствольної та реактивної артилерії поблизу Авдіївки, Опитне, Уманське, Первомайське та Старомихайлівки. Здійснив невдалу спробу нападу в напрямку населених пунктів Авдіївка, Первомайське, Краснохорівка та Мар’їнка, зазнав втрат та відступив.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано обстріли позицій наших військ в районах населених пунктів Новомихайлівка, Пречистівка та Велика Новосілка. Ворог намагався покращити тактичне становище в районі Побєди, але безуспішно.

У напрямку Запоріжжя ворогом атакували райони Бурлацьке, Кам’янське, Новопіль, Уляйполе, Орігів, Залізничне, Времівка, Новоіванівка та Мала Токмачка. Ворог використовував авіацію для ударів поблизу Червоне, Дорожнянки та Новосілки.

На Південнобухському напрямку ворог концентрує основні зусилля на утриманні зайнятих позицій. Вживає заходів щодо поповнення втрат та відновлення логістичної підтримки угруповання військ.

Здійснив обстріли з танків, ствольної та ракетної артилерії в районах населених пунктів Олександрівка, Лупареве, Червоний Яр, Киселівка, Квітневе, Велике Артакове, Шевченкове, Миколаїв, Біла Криниця, Посад-Покровське, Ольгине, Добрянка і Тополін. Авіаударів зазнали території населених пунктів Андріївка, Ольгине та Плотницьке. Ворог приділяє значну увагу повітряній розвідці БПЛА.

У водах Чорного та Азовського морів морське угруповання ворога зосереджує свої основні зусилля на дотриманні сприятливого оперативного режиму та блокуванні цивільного судноплавства.

Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо! – наголошують у Генштабі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено