Івано-Франківськ

Живуть в одному дворі: у Калуші діти збирали макулатуру, щоб допомогти знайомому воїну

Юним волонтерам вдалося зібрати 1500 гривень.

Живуть в одному дворі: у Калуші діти збирали макулатуру, щоб допомогти знайомому воїну

У Калуші діти збирали макулатуру й продавали напої, що допомогти 29-річному військовому Святославу Демидову, з яким проживають у одному дворі та його побратимам. Про це пише ПІК з посиланням на Вікна.

“У нас в дворі є хлопчина, якого всі знають, який воює. Ми вирішили придбати продукти, щоб було приємно не тільки йому, але і хлопцям. Ми чекаємо, памꞌятаємо і хочемо миру”, – розповіла одна з ініціаторів збору Ірина Мошків.

Починали діти із збору макулатури, а згодом стали продавали солодощі, газовані напої. Продуктовий набір містить найнеобхідніше: чай, каву, шоколад, печиво, консерви і ковбаси. Також юні волонтери намалювали бійцеві малюнок з ангелом та прапором України та чорно-червоним стягом — революційним прапором ОУН. А ще — написали молитву. 

Мама військового Святослава — Світлана Демидова вражена добрим вчинком дітей. Розповідає, що її син пішов воювати добровольцем у перші дні війни. Жінка зараз з іншими волонтерами активно допомагає бригаді, в якій служить її син.

“Як мама сина, який воює, я скажу, що нам треба повчитися у них повчитися духу. Вони сильні і впевнені, тому нам треба бути ще більш впевненими. Я вірю, що ми переможемо. Ніхто не захоче. щоб ні ми, ні наші діти, ні наші внуки не допустили, щоб орки були на нашій землі”, — переконана Святлана Демидова.

У подарунок юним волонтерам мама бійця приготувала сюрприз — смачний пляцок.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено