Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” сьогодні зіграє на виїзді проти “Маріуполя” (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

У п’ятницю, 2 вересня, двома матчами стартує другий тур чемпіонату.

1662100476 7504

У групі А дебютант Першої ліги ФСК “Маріуполь” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Ця гра відбудеться на стадіоні “Діназ” у с.Демидів на Київщині. За протоколом безпеки воєнного стану матч пройде без присутності глядачів.

Обидві команди у новому сезоні стартували невдало, програвши фаворитам турніру з однаковим рахунком 0:3. Івано-франківці вдома поступилися “Поліссю”, а маріупольці у Львові – “Карпатам”. Після стартових невдач сьогодні ці суперники мають чудову нагоду реабілітуватися, щоб в очному протистоянні виявити сильнішого.

Минулого сезону на момент призупинки Другої ліги 2021/22 маріупольці посідали 11 місце групи “Б”. Влітку клуб з розбитого бойовими діями міста перебрався на Київщину, де буде ділити інфраструктуру з “Діназом”, змінив назву з ФК “Яруд” на ФСК “Маріуполь”, а також зібрав оновлену команду з гравців “Яруда”, юнацького складу ФК “Маріуполь” та інших клубів чемпіонату України. Завдання на сезон: награвати молодь, бути якомога вище у турнірній таблиці.

А от перед “Прикарпаттям” поставлена більш амбітна мета – потрапити у четвірку кращих групи “А” за підсумками першого етапу, щоб далі продовжити боротьбу у “чемпіонській” групі, яка боротиметься за вихід до УПЛ. Поки тренерський штаб намагається знайти гідну заміну Семотюку і Воробчаку, щоб гідно закрити опорну зону в середині поля. Можливо, будуть ще новачки в Івано-Франківську.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 2 тур
ФСК «Маріуполь» (Маріуполь) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

2 вересня 2022 року. с.Демидів, стадіон “Діназ” – 13:00
Арбітр: П.Дубровець (Житомир). Асистенти арбітра: О.Гірс, М.Катющев (обидва – Одеса).
4-й арбітр: Д.Осауленко (Київ). Спостерігач арбітражу: В.Денисюк (Київська обл.).

Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Читайте також на ПІК: 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено