Івано-Франківськ

В Херсоні та Енергодарі ЗСУ знищили 3 артилерійські системи ворога й склад з боєприпасами

Авіація Повітряних Сил спільно з авіацією Сухопутних військ ЗСУ продовжує нанесення ударів по критично важливим об’єктам противника.

В Херсоні та Енергодарі ЗСУ знищили 3 артилерійські системи ворога й склад з боєприпасами

У Херсоні та Енергодарі точними ударами наших військ знищено 3 артилерійські системи противника, а також склад з боєприпасами та до роти особового складу. Про це ввечері, 2 вересня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Поранених вивезли в медичні заклади поблизу Борозенського Херсонської області. Через неналежний рівень медичної допомоги більшість окупантів померли від отриманих поранень”, – йдеться у повідомленні.

Головне зі зведення:

  • На Слобожанському напрямку окупанти дистанційно замінували місцевість в районі Леб’яже. Водночас воїни ЗСУ успішно відбили ворожу атаку на Гусарівку.
  • На Бахмутському напрямку точаться важкі бої з ворогом – Сили оборони зірвали атаку окупантів на Соледар, Бахмутське, Веселу Долину. Тоді як підрозділи «кадирівців» шукають можливість просунутися в бік Зайцевого і Майорська.
  • На Авдіївському напрямку війська рф спробували штурмом покращити своє тактичне положення в бік Первомайського, Опитного і Невельського – Сили оборони вогнем примусили ворога відступити.
  • На Південнобузькому напрямку захисники України відбили наступ противника неподалік Високопілля та Потьомкіного.
  • В місті Брест виявлено дислокацію підрозділів БпЛА збройних сил РФ, які залучаються до розвідки прикордонних районів України.

Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено