Івано-Франківськ

Коломийська єпархія повідомила про послідовність прощання зі священником, що загинув у ДТП

Отець Михійло Годованець здійснював своє душпастирське служіння у церквах с. Коршів та с. Казанів.

image 5

Сумна звістка сколихнула Коломийську єпархію та вірян, 3 вересня 2022 р. Б., у ДТП трагічно загинув ієрей Михайло Годованець, котрий здійснював своє душпастирське служіння на парафіях Отинійського протопресвітеріату – у церкві Успіння Пресвятої Богородиці с. Коршів та церкві Святого Архистратига Михаїла с. Казанів, повідомляє Коломийська єпархія, пише ПІК.

“У ці сумні дні розділяємо смуток та єднаємося молитовно з дружиною Іриною, дітьми та усіма, хто знав й шанував отця Михайла”, – йдеться у повідомленні.

Правлячий Архиєрей Коломийської єпархії, Кир Василій Івасюк, єпархіальна курія, духовенство та вірні єпархії складають щирі співчуття родині спочилого пастиря. Нехай Милосердний Господь прийме душу покійного та дарує вічний упокій у Своєму Небесному Царстві!

  • Розклад заупокійних богослужінь

04.09.2022

18:00 – Священничий парастас у церкві Святого Архистратига Михаїла с. Казанів. Читання Євангелія.

05.09.2022

10:00 – Заупокійна Літургія та панахида у церкві  Святого Архистратига Михаїла с. Казанів. Перевезення тіла новопреставленого ієрея Михаїла до Катедрального Собору Преображення Христового м. Коломия.

18:00 – Священничий Парастас та читання Євангелія у Катедральному Соборі Преображення Христового м. Коломия.

06.09.2022

10:00 – Заупокійна Літургія та завершення Чину ієрейського похорону у Катедральному Соборі Преображення Христового м. Коломия.

До слова, на Львівщині автомобіль з’їхав у кювет: четверо людей, у тому числі неповнолітня дівчина, травмовані, повідомляє поліція області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено