Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки ракет окупанти випустили по Україні з початку війни

Сьогодні у небі над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони українці збили крилату ракету класу "повітря-поверхня" Х-59.

239503 b1be5f67e9yzf55cf13c59bd0a14f35a orig new 960x380 0 scaled

З початку повномасштабного вторгнення РФ випустила Україною близько 3,5 тисяч ракет, заявив міністр захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України Руслан Стрілець, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію Центру стратегічних комунікацій у Telegram.

“Вибухи ракет супроводжуються викидами в атмосферне повітря, забрудненням ґрунтів і вод, загибеллю флори та фауни. Близько 200 тисяч квадратних кілометрів території нашої країни потребують розмінування”, – йдеться у повідомленні.

За його словами, наслідки російських обстрілів для екології України ми відчуватимемо не одне десятиліття.

Начальник Київської міської військової адміністрації генерал-майор Микола Жирнов заявив, що протиповітряна оборона України збиває від 50 до 70% російських ракет.

Сьогодні повітряне командування “Південь” повідомило про ще одну збиту ракету.

“04 вересня, близько 06.00 години, у небі над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Південь” збито крилату ракету класу “повітря-поверхня” Х-59, випущену російським багатофункціональним винищувачем СУ-35″, – йдеться у повідомленні.

Ще одну ракету знищили сьогодні над Харківщиною.

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено