Івано-Франківськ

Захисні робочі рукавички для комунальних працівників

Культура збирання сміття в Україні виходить на нові цивілізовані рівні.

304778929 439534001311528 5144478679080726494 n scaled

Сміття буває різне, воно може містити небезпечні для здоров’я предмети: шприци, голки, скло. До того ж, відходи з гострими краями можуть завдати шкоди комунальним спорудам – каналам, колекторам, механізмам, які періодично потребують очищення. В результаті працівники ЖКГ стикаються з проблемою захисту рук. Правильне рішення – застосовувати спеціальні рукавички, стійкі до порізів, проколів, забруднення.

Якісні робочі рукавички доступні в інтернет-магазині https://promsiz-tm.ua/ua/catalog/perchatki-rabochie/компанії «ПромЗІЗ-Спецодяг». В асортименті близько 100 моделей захисту рук із максимальними коефіцієнтами ефективності.

Вимоги до робочих рукавичок для збирання сміття

Рукавички для збору сміття повинні не тільки захищати руки від порізів і проколів, але і бути вологостійкими, зручними для захоплення дрібних предметів, досить гнучкими і гарантувати свободу руху пальців. Комфортні робочі рукавички легкі за вагою. Рухи рук у таких моделях спритні, у них зручно маніпулювати дрібними предметами: підняти голку, шприци, уламки. Ергономічна форма моделей знижує втому рук при тривалих роботах.

Основа захисних рукавичок даного виду, як правило, виготовляється з міцного, антипорізного волокна Dyneema (DSM), який крім стійкості до порізів гарантує хорошу повітропроникність і відведення зайвого тепла. До речі, Dyneema® – матеріал у 10 разів міцніший від сталі і на 30% міцніший за арамід! Долонна частина з пальцями покривається щільним шаром спіненого латексу. Полімер забезпечує оптимальну стійкість до ризиків уколу гострими предметами. Покриття з латексу не пропускає воду, що дозволяє спеціалістам працювати з особливо забрудненими предметами. Щільний манжет із регулюванням за обсягом надійно фіксує напівпару на руці.

Друга важлива властивість – висока стійкість матеріалу до стирання, що гарантує тривалий термін використання, економить гроші. При необхідності рукавички стирають разом зі спецодягом. Як правило, пара витримує до 5-8 прань без втрати заявлених захисних властивостей. На європейські бренди додатково наносять протимікробне оздоблення, що перешкоджає поширенню інфекцій.

Кому потрібні рукавички від порізів

Робочі рукавички від порізів затребувані не лише двірниками та працівниками ЖКГ, їх потребують фахівці будівельної, машинобудівної галузей, які працюють з небезпечними елементами: склом, гострим профілем, стружкою. Області індустріального застосування цього виду рукавиць досить широкі. Робочі рукавички все частіше виконують комплексний захист рук від кількох промислових ризиків, включаючи механічні ушкодження, порізи, температурні дії.

Для безпечної та продуктивної праці необхідний повноцінний захист, який включає спецодяг, спецвзуття, якісний інвентар. Компанія ПромЗІЗтм https://promsiz-tm.ua/ua займається забезпеченням комплексної безпеки працівників індустріальних галузей, пропонує ринку ЗІЗ сучасні рішення для мінімізації промислових ризиків.

ПРОМО 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено