Івано-Франківськ

Масштабний лікувальний проєкт: на Прикарпатті воїнів оперуватимуть 9 американських хірургів

Обласна клінічна лікарня готується до старту масштабного українсько-американського проєкту лікування українських воїнів.

Масштабний лікувальний проєкт: на Прикарпатті воїнів оперуватимуть 9 американських хірургів

На Прикарпатті медики провели нараду щодо організації цього проєкту. Про це повідомляє Івано-Франківська обласна клінічна лікарня, пише ПІК.

“Цими днями ми якраз завершили прийом заявок від пацієнтів та їхніх родичів. Будемо працювати командно й одночасно вчитися в наших американських колег давати раду зі складними травмами голови та шиї”, – розповідає керівниця проєкту, отоларингологиня Наталія Комашко.

На базі  лікарні працюватимуть дев’ять американських хірургів та кілька десятків українських, частина з яких вчитиметься у своїх колег з -закордону безпосередньо під час оперативних вручань.

До слова, навчальну частина проєкту організовує Українська асоціація ендоскопічної хірургії голови та шиї. В рамках проєкту передбачена трасляція із зали оперативних втручань й українські медики матимуть змогу спостерігати за ходом операцій наживо. Крім того, буде змога послухати лекції провідних спеціалістів та поспілкуватися з американськими колегами.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено