Івано-Франківськ

На Львівщині підприємець завищив ціни під час ремонту гуртожитку Нацгвардії, йому повідомили про підозру

Через такі дії державний бюджет втратив понад 200 тисяч гривень.

"Крав зерно": На Прикарпатті екскерівнику одного із хлібозаготівельних підприємств оголосили підозру

Працівники ДБР повідомили про підозру директору приватного підприємства, який штучно завищив ціни ремонту гуртожитку Навчального центру Нацгвардії у Золочеві Львівської області, про це ПІК повідомляє пресслужба ДБР.

“Встановлено, що підприємство уклало угоду з Навчальним центром, за якою мало б утеплити фасад та облаштувати територію гуртожитку. Загальна вартість робіт склала понад 2,5 млн гривень.  Проте аудит виявив, що підприємець підробив акти виконаних робіт, вписавши туди роботи, які не проводилися.  Також для утеплення фасаду були використані значно дешевші будівельні матеріали, аніж це було передбачено тендерною пропозицією, а вказаний коефіцієнт для розрахунку вартості ремонту був завищеним”, – йдеться у повідомленні.

Через такі дії державний бюджет втратив понад 200 тисяч гривень. ДБР працює над тим, щоб завдані збитки були відшкодовано, встановлюється повне коло причетних до оборудки осіб.

Керівник підприємства підозрюється у шахрайстві та службовому підробленні.  Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено