Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 5-11 вересня

Астрологи прогнозують: Ракам ближче до кінця тижня вдасться покращити фінансове становище, у Риб - сприятливий період для романтичної сфери.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп дає корисні підказки, варто тільки до них дослухатися, пише ПІК.

  • ОВЕН

Тиждень буде сприятливий для професійної сфери, пошуку кращих умов. Важливі події в житті колег можуть торкнутися і вас. Наприклад, переміщення або переведення співробітників з однієї посади на іншу відкриє і для вас нові сприятливі перспективи.

Не відмовляйтеся від цікавих пропозицій. Гарний час для купівлі дорогих речей, нерухомості чи навпаки, довгоочікуваний продаж землі чи квартири.

  • ТЕЛЕЦЬ

Будуть порушені важливі питання у зв’язку зі зміною вашого соціального статусу або членів сім’ї. Гарний час для переїзду до іншого міста, відкриття сімейного бізнесу, продажу та купівлі нерухомості.

Також слушний період для офіційного розірвання шлюбу, завершення партнерських відносин, звільнення з роботи та пошуку нового напряму у сфері соціальної реалізації. Тиждень відкриє нові можливості у фінансових та матеріальних справах.

  • БЛИЗНЯТА

Вихід на нову роботу, зміна професійних обов’язків або пошук нових сфер, де ви можете розкрити свої таланти, робить період дуже клопітким та тривожним.

Протягом тижня краще братися за короткострокові проєкти та справи, оскільки довгострокові забиратимуть у вас багато фізичних та психічних сил, тому просто може не вистачити бажання та енергії, щоб їх завершити.

  • РАК

Ви сповнені амбіцій та рішучості підкорювати нові вершини. Ближче до кінця тижня вдасться покращити фінансове становище, зробити дорогу покупку.

Обставини змушуватимуть вас пришвидшити давно розпочаті процеси, тому часу на відпочинок немає. У професійному плані тиждень може стати проміжною сходинкою, яка стане черговим кроком на шляху до поставленої мети.

  • ЛЕВ

Можливо, доведеться відступити, оцінити ситуацію, зайнятися різними організаційними питаннями. Знайти своє покликання та просунутися у кар’єрі допоможуть старі зв’язки, протекція впливових знайомих. Підприємцям доведеться звернутися до юристів, щоби вирішити проблеми з документами.

Службовець може вступити в конфлікт із начальством і в результаті розпочати пошуки нового місця. Якщо це про вас, майте на увазі, що цей процес може зайняти кілька місяців, тому добре подумайте, перш ніж звільнитися.

  • ДІВА

Фінансова ситуація буде стабільна протягом місяця, якщо встигнете зробити основну частину роботи до 10 вересня. Намагайтеся раціонально використовувати кошти і зможете зробити велике придбання або з’явиться можливість ефективного вкладення коштів.

Не піддавайтеся авантюрним настроям – інвестуйте лише у перевірені проєкти. До кінця тижня велика можливість надходження великих сум або повернення заборгованостей.

  • ТЕРЕЗИ

Жодних серйозних змін в особистому житті поки що не передбачається, але буде передчуття приємних подій. Сімейним парам доведеться постійно доводити свою вірність компліментами, подарунками, освідченням у коханні.

Не забувайте частіше показувати ваше кохання до супутника життя. Самотні люди захочуть повернутися до колишніх стосунків, але ліпше відмовитися від спілкування із нереалізованим коханням. Інакше ця спроба не принесе нічого, крім розчарування.

  • СКОРПІОН

Сімейні взаємини поглинають повністю. Діти будуть винятково тішити, ви зможете насолодитися роллю батька чи матері сповна. Але водночас, не забувайте про себе та свої особисті потреби!

Зверніть увагу стан свого здоров’я, оскільки можливе загострення хронічних захворювань. Також слід уникати застіль, особливо жирної їжі та алкоголю. Щодо бізнесу, професійної сфери – все розвивається повільніше, ніж зазвичай. Зате у вас з’являється час для рідних, коханих людей.

  • СТРІЛЕЦЬ

Не бійтеся ризикувати, будьте відкриті прийдешнім змінам – вони принесуть лише позитивний настрій! Для вас настає період серйозних змін, тому на початку тижня встигніть завершити розпочаті у минулий період справи.

На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження. Активне спілкування сприятиме вашому просуванню у кар’єрі. Ви будете задоволені результатами тижня.

  • КОЗОРІГ

Беріться за будь-яку роботу – це допоможе знайти нові джерела заробітку. Саме час завести нові знайомства, які в перспективі будуть корисними для вашої кар’єри. Не соромтеся рекламувати свої вміння та навички.

Найкращий спосіб підвищити свій дохід – монетизувати своє хобі. Можливо, настав час розірвати стосунки, які приносять лише біль, та відкрити себе новому. Гарний час зважитися на спільне проживання парам, які давно разом.

  • ВОДОЛІЙ

Багато сил та уваги забиратимуть інтереси дітей, їхнє навчання та розвиток, обговорення з ними перспектив майбутнього. Також період підходить для відвертих розмов із коханою людиною. Не варто замовчувати проблеми, кажіть про те, що вас хвилює.

Якщо це не допоможе знайти консенсус, то краще зробити паузу і побути якийсь час наодинці з самим собою. Займіть позицію очікування і не набридайте своєму обранцю. Час розставить усе на свої місця.

  • РИБИ

Люди з минулого допоможуть розібратися з найскладнішими питаннями, зокрема з фінансовими проблемами. Довіртеся інтуїції під час вибору одного з варіантів. Слушний час для виїзду за кордон, пошуку роботи та партнерства з іноземцями.

Можливі доходи з найнесподіваніших джерел, зокрема різні державні виплати, премії, повернення боргів, про які ви вже забули. Сприятливий період для романтичної сфери, налагодження взаємин із родичами, чоловіком, батьками, дітьми.

IMG 1779 resize scaled 1

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено