Івано-Франківськ

Поклонився, озирнувся та пішов: як путін попрощався з покійним Горбачовим (ВІДЕО)

Путін поклав квіти до труни Горбачова в московській лікарні за два дні до офіційної церемонії прощання з останнім генсеком ЦК.

putin vozlozhil tsvety 40 main

Президент Росії Володимир Путін відмовився від участі у загальній церемонії прощання з першим та останнім президентом СРСР Михайлом Горбачовим, який помер 30 вересня на 92 році життя. Натомість Путін поклав квіти до труни Горбачова в ЦКЛ Москви в індивідуальному порядку, повідомляє Страна, пише ПІК.

Сама церемонія прощання з Горбачовим має відбутися 3 вересня.

“президенту РФ графік не дозволить брати участь у похороні останнього генсека. Тому прийняв рішення обов’язково це зробити сьогодні”, – пояснив рішення Путіна його прессеретар Пєсков.

Він також заявив, що держава надаватиме допомогу в організації похорону Горбачова. Зокрема, “будуть елементи державного похорону”, він заявив, що Горбачову забезпечать “почесну варту”.

Нагадаємо, що коли в Україні почалася війна, Михайло Горбачов заявив, що російський президент Володимир Путін знищив його спадщину. Своєю спадщиною Горбачов вважав надані свободи народам колишнього СРСР.

Щоправла, у 2014 році Горбачов підтримав анексію росією Криму. За це у 2016-му СБУ заборонила йому на 5 років в’їзд в Україну.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено