Івано-Франківськ

Кабмін дозволив подовжити відстрочку від мобілізації працівникам підприємств і держустанов

Відстрочку подовжили на два місяці.

04 21 02 22

Кабінет Міністрів дозволив подовжити на два місяці відстрочку від мобілізації працівникам підприємств і державних установ.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства економіки.

“Кабінет Міністрів передбачив можливість подовження на два місяці чинних відстрочок від призову на військову службу для військовозобов’язаних під час мобілізації та на воєнний час. Відповідне рішення, ініційоване Міністерством економіки, Уряд затвердив на засіданні 7 вересня. Йдеться про відстрочки, надані рішеннями Міністерства економіки в березні – квітні, термін дії яких спливає у вересні – жовтні цього року. Рішення щодо продовження відстрочки на строк до двох місяців може бути прийнято Мінекономіки лише один раз”, – йдеться у повідомленні.

Сьогоднішнє рішення Уряду дозволяє забезпечити сталу та ефективну роботу органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій, які нині працюють на перемогу в тилу, зазначила Перший віцепремєр-міністр України – міністр економіки Юлія Свириденко.

Урядове рішення передбачає  також, що витяг з наказу Мінекономіки про відстрочку від призову військовозобов’язаному працівнику може надавати та візувати підприємство, установа чи організація, де він працює. Ця норма покликана зменшити навантаження на органи держвлади, що дозволить вивільнити ресурси для посилення роботи на інших напрямках.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено