Івано-Франківськ

Вічна пам’ять: на передовій загинули ще двоє захисників з Прикарпаття

На війні загинули воїни 74 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини Михайло Геник та Сергій Полюк із

MyCollages 2022 09 07T174316.332 scaled

На війні загинули військовослужбовці 74 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщини Михайло Геник та Сергій Полюк із Косівського району.

Михайло Геник народився 14 вересня 1981 року. Проживав у селі Вижній Березів. У бою з російськими окупантами отримав осколкове поранення в голову. Воїн помер у госпіталі 2 вересня. У Михайла залишилися матір та 14-річна дочка.

40-річний боєць Сергій Полюк із села Яблунів загинув вранці 7 вересня. У нього залишилися син, матір і сестра.

На знак скорботи за загиблими забезпечити приспущення Державного Прапора України  з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування,  підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Заборонено проведення розважально-концертних заходів на території громади,  звучання розважальної музики у закладах торгівлі,  ресторанного господарства,  салонів та студій краси, громадському транспорті.

«Щирі співчуття родинам загиблих захисників України. Вічна пам’ять Героям України!», – йдеться у повідомленні Яблунівської ТГ.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено