Івано-Франківськ

Наступ ЗСУ на Херсонщині: що повідомляє британська розвідка

За даними британців, українські бригади на півдні продовжують поступ уперед.

244725 289051307 342810484698703 6081251356567554574 n scaled

Українські війська продовжують наступ у Херсонській області, а також зруйнували чергову понтонну переправу російських окупантів. Про це 8 вересня у Twitter повідомляє Міністерство оборони Великобританії, пише ПІК.

За даними британців, українські бригади на півдні продовжують поступ уперед. Також у районі Дар’ївки ЗСУ зруйнували чергову переправу – цього разу йдеться про понтонний міст, який російські сили розгорнули після того, як найближчий автомобільний міст був серйозно пошкоджений.

“Систематичні прицільні удари України по вразливих пунктах переходів продовжують чинити тиск на російські сили, які намагаються стримати українські атаки: це сповільнює їхню здатність розгортати оперативні резерви та поповнювати запаси техніки зі сходу”, – йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначають, що саме переправа в Дар’ївці є одним із основних маршрутів логістики між північним та південним секторами російських загарбників на правому березі Дніпра.

Нагадаємо, що вчора американський телеканал CNN із посиланням на військових чиновників із США повідомив, що ЗСУ мають намір повернути більшу частину окупованої Херсонської області до кінця 2022 року. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено