Івано-Франківськ

В Україні оголосили штормове попередження: прибуде вода у річках

За прогнозом синоптиків, спека приїде у середині вересня.

73d8532e0fc5b467 1

В Україні оголосили штормове попередження: очікуються зливи та сильні пориви вітру, повідомляє ПІК з посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

Синоптики попередили, що з 9 по 11 вересня у річках Закарпаття очікується підвищення рівнів води. Також у західних, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Полтавській областях пройдуть дощі, місцями грози та сильні пориви вітру.

З 9 вересня у річках Закарпатської області очікується підвищення рівнів води на 0,3-1,2 метра без негативних наслідків. У багатьох областях України із завтрашнього дня прогнозують зливи, грози та пориви вітру 15-20 м/с.

Крім цього, 9 вересня у місцях проходження сильних злив очікується формування значного місцевого та схильного стоку, стрімке підвищення рівнів води на малих водотоках з підтопленням знижених місць у населених пунктах.

Раніше синоптики розповіли, коли чекати на +30. За прогнозом синоптиків, спека приїде у середині вересня. Проте найвищі показники будуть не в усіх областях України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено