Івано-Франківськ

“Операція згортання”: у Росії прокоментували розгром своїх військових на Харківщині

У Міноборони РФ кажуть, що втеча російських окупантів це операція "згортання".

igor konashenkov rosiyany vyvodyat vijska scaled

Як заявляють у Росії, начебто військове керівництво РФ вирішило “перегрупувати” свої підрозділи у районах Балаклії та Ізюму “для нарощування зусиль на Донецькому напрямку”. 

З такою заявою виступив представник Міноборони РФ Ігор Конашенков у суботу, 10 вересня, пишуть російські масові засоби, передає ПІК з посиланням на ТСН.

“Для досягнення заявлених цілей “спеціальної військової операції зі звільнення Донбасу” прийнято рішення перегрупувати російські війська, які перебувають у районі Балаклії й Ізюма, для нарощування зусиль на Донецькому напрямку. Протягом трьох діб проведено операцію зі згортання та організованого перекидання ізюмсько-балаклейського угруповання військ на територію “ДНР”. Проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів з позначенням реальних дій військ”, – виправдовується оборонне відомство РФ.

У військовому відомстві країни-агресора додали, що для реалізації цих планів проводилися “відволікаючі та демонстраційні заходи з позначенням реальних дій військ”, а для недопущення шкоди російським військам вони завдавали українським військовим “потужного вогневого ураження із застосуванням авіації, ракетних військ та артилерії”.

Нагадаємо, раніше росіяни назвали “жестом доброї волі” втечу своїх військ з острова Зміїний.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено