Івано-Франківськ

Серед окупантів, які прибувають в Україну на підсилення, зросла кількість самоскалічень – Генштаб

Триває сто дев’яносто дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

FB IMG 1662825138160 scaled

Серед особового складу, який прибуває в Україну на підсилення, зросла кількість самоскалічень.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 10 вересня.

“Російське керівництво постійно шукає нові джерела поповнення резервів. Обіцяючи високе грошове утримання та соціальний пакет, намагається вербувати, через групи у соціальних мережах, “добровольців” серед відставних військових у Киргизькій республіці”, – йдеться у повідомленні.

У звʼязку з наближенням підрозділів Сил оборони, у Херсонській області командування російських окупаційних військ намагається посилити місто Херсон за рахунок переміщення резервів. Так, у обласному центрі фіксуються нові підрозділи противника, військовослужбовці яких погано орієнтуються у місті.

“Загарбники намагаються вести роботи щодо відновлення руху через міст Каховської ГЕС, ділянка якого знаходиться під вогневим контролем Збройних Сил України. У Новій Каховці загарбники посилили фільтраційні заходи за участі співробітників ФСБ росії – перевіряють мобільні пристрої, шукають громадян, які допомагають Збройним Силам України. Схожа ситуація і в Енергодарі Запорізької області”, – інформують у Генштабі.

FB IMG 1662825851044 scaled

При цьому ворог продовжує зазнавати втрат. Зокрема, у результаті дій Сил оборони на Південнобузькому напрямку, втрати підрозділів 106-ї повітрянодесантної дивізії збройних сил російської федерації тільки за попередню добу склали понад 58 осіб вбитими.

Сили оборони успішно відбили наступальні дії противника в районах населених пунктів Соснівка, Майорськ, Миколаївка Друга, Зайцеве, Весела Долина, Бахмут, Первомайське та Новомихайлівка.

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено