Івано-Франківськ

На Львівщині судитимуть державного реєстратора (ФОТО)

Зловмисник незаконно змінив у Державному реєстрі інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку в одному з сіл Львівського району.

306573397 451298047041972 8015836519389275990 n scaled

На Львівщині слідчі повідомили про підозру ще одному державному реєстратору, причетному до незаконної реєстрації приватної власності, повідомляє обласна поліція, пише ПІК.

“За несанкціоновану зміну інформації у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень підозрюваному, 30-річному львів’янину загрожує покарання – штраф до чотирьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років”, – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний, перебуваючи на посаді державного реєстратора, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку, розташованому в одному з сіл Львівського району.

Зловмисника викрили слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 спільно зі співробітниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено