Івано-Франківськ

На консультацію до американського нейрохіруга можна потрапити в Івано-Франківську

Прикарпатці, які мають діагностовану епілепсію чи підозру на цю недугу, зможуть отримати рекомендації нейрохірурга з Нью-Джерсі Люка Томича.

20220914202134 8644

З 19 по 22 вересня на базі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні консультативний прийом вестиме американський нейрохірург Інституту Епілепсії з м. Нью-Джерсі Люк Томич.

Мешканці міста й області, які мають діагностовану епілепсію чи підозру на цю недугу, зможуть отримати рекомендації американського фахівця щодо оперативного лікування, повідомляють на сторінці медзакладу у Фейсбуці, пише ПІК.

У дописі зазначають, що на базі відділення нейрохірургії обласної клінічної лікарні пацієнтів зі складними формами епілепсії успішно оперують уже більше року. Впродовж цього періоду консиліуми щодо таких оперативних втручань, а також інші спільні операції наші фахівці проводять в тому числі за участю американського нейрохірурга Томича.

“Маємо можливість діагностувати цих пацієнтів та оперувати. Разом з нашими американськими колегами вибираємо тактику лікування й маємо добрі результати. Цього разу просимо звертатися виключно тих, які мають більше трьох-п’яти приступів на тиждень. В рамках цього прийому ми можемо допомогти хворим зі складними формами епілепсії та потребують саме хірургічного лікування”, – розповів завідувач відділення нейрохірургії Андрій Мартин.

Реєстрація на огляд стартувала 14 вересня й триватиме до 19-го включно. Контакти для реєстрації: +38 (050) 71 81 788 (Лілія Веркалець).

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено