Івано-Франківськ

“Путін готується здати Україні Крим”, – військовий експерт назвав перші ознаки

Жданов вважає, що Москва припускає повернення Криму у війні з Україною та намагається заздалегідь мінімізувати втрати.

631ffacc46ca4 zhdanov 3

Військове керівництво Росії, мабуть, готується до здачі окупованого Криму. Про це свідчить скорочення військової присутності РФ на острові, розповів в ефірі YouTube-каналі “Фейгін LIVE” полковник ЗСУ у запасі, військовий експерт Олег Жданов, пише ПІК.

“Дивлячись на непрямі розвідознаки, вони (росіяни – ред.) не сильно збираються і захищати Крим. Авіацію вони прибрали після перших ударів по Криму. Вона пішла на територію Російської Федерації. Перемістилася, ховається за мисом Фіолент і намагається дрейфувати у бік Новоросійська”, – зазначив Жданов.

Він уточнив, що на півострові Росія залишила лише носії ракет “Калібр”. З їх допомогою окупанти завдають ударів по територіъ України з моря.

Ще одним доказом, за словами полковника, є екстрене переміщення до Росії штабу Чорноморського флоту ЗС РФ, який раніше зазнав нападу.

“Основна частина штабу Чорноморського флоту перейшла до Новоросійська. Тут залишилася лише оперативна група керування частинами флоту”, – повідомив військовий експерт.

Жданов вважає, що Москва припускає повернення Криму у війні з Україною та намагається заздалегідь мінімізувати втрати.

“Якщо штаб флоту потрапить у полон або буде знищений ракетним ударом, друге потоплення крейсера “Москва” вони вже не переживуть”, – констатував Жданов.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено