Івано-Франківськ

Україна під обстрілами: як минула ніч у “гарячих” регіонах (ФОТО)

В ніч на 15 вересня російські окупати завдали ударів по Харкову, Запоріжжю, Одесі та Дніпропетровщині.

photo 2022 09 15 08 34 37 scaled

Дніпропетровщина

Нікопольський район ворог обстріляв 5 разів за ніч. Минулося без постраждалих, інформує ПІК.

Нікополь росіяни накривали вогнем 4 рази. Атакували «Градами» і дроном-камікадзе. Пошкоджені з 10 приватних будинків, 114 панелей сонячної електростанції, санаторій та 2 місцеві підприємства.

Усю минулу ніч у Кривому Розі ліквідовували наслідки ракетного удару росіян по дамбі Карачунівського водосховища, у двох місцях мусили підірвати дамбу, – рівень води в Інгульці спав.

photo 2022 09 15 08 34 39 scaled

Харківщина

Окупанти знову обстріляли Харків. Вночі на 15 вересня зафіксовано прильоти у Київський район. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у телеграмі.

“Вночі близько половини першого ракетний обстріл Київського району”, – написав він.

Попередньо без жертв, постраждалих та руйнувань.

Херсонщина

У тимчасово окупованому Херсоні росіяни організували провокацію, обстріляли Таврійський мікрорайон Херсона і звинуватили в атаці українських військових.

Про це у «Telegram» повідомив  заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

За його словами, українські військові не здійснювали обстріл цього мікрорайону. При цьому про провокацію РФ свідчать ряд доказів.

“ЗСУ в цей період часу по цьому району міста не працювало! Крім того, про провокацію говорять і аналіз місця подій, і швидкість, з якою їх пропагандисти прибули на місце трагедії. Тварюки, не інакше, відповісте і за це також!“, — йдеться у повідомленні.

Запоріжжя

Зафіксовано приліт поруч з одним з інфраструктурних підприємств міста. У будівлі повилітали шибки та зникла електроенергія.

“Запоріжжя знову зазнало ворожої атаки. Зафіксовано прильот поруч з одним з інфраструктурних підприємств міста. На цей час відомо, що у будівлі повилітали шибки. Окрім того, через ушкодження виникло знеструмлення”, – повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у телеграмі.

За попередньою інформацією постраждалих немає.

Одещина

Ворожа авіація атакувала Одещину, ракету збили силами ППО.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено