Івано-Франківськ

РФ цілеспрямовано обстрілює територію України: 4 ракетних та 5 авіаударів

Триває двісті п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Стало відомо, скільки ракет ЗСУ збили в небі над Львівщиною за чотири місяці війни

Починаючи з 00:00 16 вересня російські війська по території України завдали 4 ракетних, 5 авіаційних та 12 ударів з РСЗВ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

“Противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Обстрілює наші позиції вздовж лінії зіткнення, проводить заходи щодо перегрупування військ на окремих напрямках, вводить резерви, веде повітряну розвідку.  Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України“, – пишуть в Генштабі.

Росія також продовжує тероризувати мирне населення України. Окупанти завдають удари по житлових кварталах та об’єктах цивільної інфраструктури, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

За поточну добу, 16 вересня, росіяни вже завдали 4 ракетні та 5 авіаційних ударів, здійснили 12 обстрілів із систем реактивної артилерії по об’єктах на території України.

Від авіаційних, ракетних ударів та обстрілів з РСЗВ постраждала інфраструктура понад 18 населених пунктів. Зокрема, це Харків, Золочів, Дружківка, Сіверськ, Закітне, Нью-Йорк, Мар’їнка, Полтавка, Малі Щербаки, Мирне, Велике Артакове, Кривій Ріг, Нікополь, Ольгівське, Запоріжжя, Оріхів та Миролюбівка.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено