Івано-Франківськ

День рятівника: у Франківську відбулися змагання «Кубок Святого Флоріана»

День рятувальника України відзначається 17 вересня.

19062022lcty 2 scaled

В Івано-Франківську з нагоди Дня рятівника відбулися обласні змагання «Кубок Святого Флоріана» серед підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних формувань.

З початку року вогнеборці Івано-Франківщини ліквідували більше 3000 пожеж, врятували життя 26 людей, з-поміж яких троє дітей.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

19062022lcty 8 scaled

Після завершення обласних змагань були народжені переможці «Кубку Святого Флоріана».

“Керівники добровольчих пожежних формувань та голови територіальних громад отримали також почесні грамоти, подяки та цінні подарунки. Нагородили й десятирічного хлопчика, який врятував життя свого батька на Верховинщині”, – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що під час змагань відбулася «Пожежна естафета», де команди долали дистанції з чотирьох етапів. Необхідно було подолати паркан, набрати у ємності воду і заповнити нею електронну мішень, ліквідувати пожежу за допомогою вогнегасника і врятувати потерпілого – це манекен вагою 80 кг, перемістивши його із небезпечної зони в безпечну.

632477c19b6b2351218215 scaled

Відбулося й «Оперативне розгортання», під час якого проведено повне оперативне розгортання рукавних ліній по дистанції від пожежної мотопомпи та за допомогою ручних пожежних стволів залито електронні мішені водою.

19062022lcty 13 scaled

Проводилася й естафета для дітей та змагання серед жінок-добровольців.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено