Івано-Франківськ

Скандал на похороні королеви Англії: покидає Лондон фігура світового рівня (ФОТО)

Раніше британці заявили, що на церемонію прощання з королевою не запросять представників Росії, М'янми, Білорусі, Сирії, Венесуели, Афганістану.

prostitsja s elizavetoj 50 main 1

Політичний скандал на похороні Єлизавети II. Наслідний принц Саудівської Аравії та її фактичний керівник Мухаммед бін Салман достроково залишає Лондон після заборони на участь у всіх церемоніях прощання з королевою Великобританії, повідомляє Страна, з посиланням на агентство Reuters, пише ПІК.

Видання зазначає, що саме собою рішення запросити його викликало у Великій Британії скандал. Адже правозахисники багатьох країн вважали принца організатором убивства журналіста Джамаля Хашоггі (це сталося у 2018 році у посольстві Саудівської Аравії у Туреччині).

“Усунення принца з числа учасників похорону викликало задоволення нареченої Хашоггі – Хатідже Ченгіз, яка зазначила, що запрошення було “плямою на пам’яті королеви Єлизавети II””, – зазначає видання.

Раніше британці заявили, що на церемонію прощання з королевою не запросять представників Росії, М’янми, Білорусі, Сирії, Венесуели, Афганістану.

Нагадаємо що завтра, 19 вересня, представляти Україну на прощанні з Єлизаветою ІІ має Олена Зеленська.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено