Івано-Франківськ

Сигнал оповіщення в телефоні: у ДСНС вирішили продовжити тестування системи

Систему продовжують налаштовувати, щоб охопити більшу кількість абонентів, яким надходитимуть сповіщення.

opoveshchenye hschs scaled

Державна служба з надзвичайних ситуацій продовжує тестування системи інформування населення через мобільні телефони Cell Broadcast, повідомляє ДСНС України, пише ПІК.

“Хочемо поділитись проміжними результатами, щоб усі ви знали – ваше терпіння допомагає якнайшвидше налаштувати систему так, аби вже скоро її можна було запустити в робочому варіанті і чули ми її ТІЛЬКИ у разі реальної загрози і ЛИШЕ в регіоні, де ця загроза прогнозується або стається”, – йдеться у повідомленні.

Служба повідомляє, що за два тижні тестування перевірено налаштування обладнання мереж операторів мобільного зв’язку для розсилки інформаційних повідомлень абонентам мобільного зв’язку із використанням технології Cell Broadcast, а також можливість отримання повідомлень на різних моделях мобільних телефонів, які використовуються абонентами операторів мобільного зв’язку в Україні.

У взаємодії з виробниками мобільних телефонів ДСНС працює над підвищенням охоплення абонентів та розширенням кількості пристроїв, які можуть отримувати сповіщення.

“Тестування продовжується через значну кількість обладнання, що має бути налаштовано в мережах операторів мобільного зв’язку у взаємодії з вендорами обладнання та виробниками телефонів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено