Івано-Франківськ

Успіхи на Півдні: ЗСУ завдали ударів по базуваннях і скупченню окупантів на Херсонщині

У вівторок, 20 вересня, українські захисники провели низку вдалих ударів на Півдні України.

256757 3 new 960x380 0 1 scaled

Про ситуацію на Херсонщині повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, інформує ПІК.

По базуванні росіян ЗСУ вдарили у Гаврилівці. В населеному пункті Правдино постраждало місце скупчення техніки та живої сили РФ. У Садовому відтепер на один склад з БК – менше.

У районі Чорнобаївки сталось влучання в комплекс РЕБ “Мурманськ-БН”. В районі Каховської ГЕС ЗСУ влучили по скупченню техніки росіян.

1 9

Загалом за добу, 20 вересня, ракетно-артилерійські підрозділи завдали понад 210 вогневих завдань по росіянах на Півдні України. Уражений пункт управління росіян у Бериславському районі, осередки сил та техніки в районі Гаврилівки та Чорнобаївки, повідомляє оперативне командування “Південь”.

“Є влучні удари по Дар’ївському мосту та понтонній переправі біля Нової Каховки. Також в Новій Каховці вогневим контролем зупинено ремонтні роботи на мосту й уражено колонну військової техніки, що готувалася до переправлення через Дніпро”, – йдеться у повідомленні.

Кількість рашистів скорочено на 213 загарбника, а військової техніки тепер у росіян менше на понад 40 одиниць. Зокрема знищено 7 танків та 24 одиниць авто-бронетехніки, 4 гаубиці “Мста-С” та “Мста-Б”, 2 самохідні гаубиці “Акація”, 4 самохідних артустановки.

Розвідка підтвердила ураження складу з боєприпасами в Благодатному та пункт управління 7 десантно-штурмової дивізії  в Чорнобаївці“, – додали у ОК “Південь”.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено